chatta med Alura Jenson

by datingleon

Biografi

alura jenson är en populär skådespelerska. Hon har en tonad kropp, tar hand om sig själv och är också utrustad med ett ljust sydligt temperament, vilket hjälper till att uppnå snabb framgång inom konsten för vuxenbio.

Barndom och ungdom
Reed föddes den 9 juni 1991 i Miami Beach, Florida, USA. Skådespelerskans familj kommer från Dominikanska republiken, Puerto Rico och Irland. Alura var attraktiv, begåvad och smart från tidig ålder. Efter skolan gick hon in i Florida International University i Institutionen för psykologi och tänkte bli lärare. På en gång arbetade flickan i skobutiken Journey.

Från en ung ålder fick Alura uppmärksamhet bland män i alla åldrar. Enligt hjältinnan från vuxna filmer gillade hon alltid det, därför bestämde sig flickan som student för att prova sig i striptease. Två månader efter starten av sin karriär som strippare fick Reed ett erbjudande som hon bestämde sig för att inte vägra.

Flickan märktes omedelbart av representanter för studiorna Jules Jordan Vidios, Evil Angel, Smash Pictures. Under filminspelningen uppförde sig Alura sig professionellt från de första dagarna av sin karriär och försökte uppfylla alla krav som kom till henne. Med detta fick hon respekt för regissörerna, som i sin tur ofta erbjöd nya roller. I sitt arbete visade Reed naturlig konstnärlighet och karisma. Tack vare detta har hennes popularitet ökat stadigt.

Privatliv
Alura pratar sällan om sitt personliga liv. I en intervju säger en kändis att han inte gillar det när män i det vanliga livet behandlar henne vulgärt. Hon anser att hennes arbete är användbart för samhället, eftersom hon lyckas ge positiva människor som av en eller annan anledning är ensamma.

I en video på YouTube-kanalen sa Reed att hon, trots sin popularitet, är en ensam person. Alura förknippar svårigheter i sitt personliga liv med arbete. Vissa män kan inte acceptera det faktum att hon tjänar mer än dem, andra kan inte acceptera denna typ av aktivitet. ”Jag har träffat killar så osäkra att de mitt i ett datum skulle fråga mig om jag kommer ihåg deras namn. Och detta hände mer än en gång. Och en kille sa till och med att han skulle få mig att sluta porr, och det här är på tredje dagen. Hur fräck det är att kräva att jag slutar i jobbet, ”kändisarna var upprörda.

You may also like

Leave a Comment